SZOLGÁLTATÁSAINK

Müba Naturfa Kft egyedi tervezésű és méretre szabott fenyő és egyéb kemény fafajból készült bútorok gyártását és annak kivitelezését kínálja. Ha az elkészítendő bútor jellege tradicionális vagy modern, ha magán célra vagy közületeknek történik a megrendelés, mi elkészítjük bútorát an Ön elképzelése és tervei alapján. A legkiválóbb minőségű faanyagok felhasználásával és kiváló szakmai tapasztalattal legyen az különálló bútordarab vagy beépített szekrény. Termékeink között megtalálhatók:

A tervezés folyamatában figyelünk és összpontosítunk megrendelőnk elképzelésére, mert nagyon fontos számunkra, hogy azt a bútort kapja, amit megálmodott. Éppen ezért, ha segítségre van szüksége, akkor mi teljes körű tanáccsal tudjuk ellátni, hogy számára a legmegfelelőbb fafajt, vagy színt tudja kiválasztani. Megrendelőink választhatnak, hogy az elkészült bútorok felület kezelése lakkozott vagy pácolt kivitelben történjen.

Miután pontosítottuk az elkészítendő bútor alapanyagát, hogy vagy lombos, vagy tűlevelű legyen, úgy, mi a saját kezünkkel választjuk ki a faanyagot, meggyőződve arról, hogy a legmagasabb minőségű alapanyagot használjunk fel a megrendelt bútor elkészítéséhez.

Alapanyagainkat helyi vállalkozóktól vásároljunk, hogy ezzel is növeljük forgalmukat. A helyi fafeldolgozó üzem, akikkel nagyon szoros munkakapcsolatot építettünk ki, a legkiválóbb minőségű faanyagokat kínálják, amiket Európa számos erdőiből nagy körültekintéssel vásárolnak.

Gyártásunk a teljesen felszerelt 3 műhelyből álló faipari üzemünkben történik. Az előkészítés és táblásítás az első szakasza a gyártásnak, majd azt követi a bútor elkészítése és összeszerelése. Minden elkészített bútordarabot a legapróbb részletességgel vizsgálunk meg mielőtt a csomagolási szakaszhoz érne. Meggyőződünk arról, hogy a gyártás minden szakaszában elértük és teljesítettük azt a magas és kiváló minőséget, amit megrendelőink elvárnak, hiszen az Ők megelégedettsége az egyik legfontosabb része vállalkozásunknak. Ezen aprólékos megmunkálás eredményeként biztosan tudjuk garantálni, hogy egy gyönyörűen elkészített bútor tulajdonosává fog tudni válni.

English

Deutsch